| משחק כייף [ = [ קרדיט לצווף D: ] | |
|
|
מחבר | הודעה |
---|
יול ( = דיסני מתקדם :]
מספר הודעות : 123 Join date : 08.10.09
| נושא: משחק כייף [ = [ קרדיט לצווף D: ] Thu Oct 08, 2009 9:35 pm | |
| צוף היקרה , אני לא יודעת איך לספר לך את זה , אני לא אוהבת את הריסים שלך . אני חושבת שהבנתי את זה כשסופסוף החלפתי תחתונים מתחת לאוטובוס , ודרסתי את אבא שלי . אני בטוחה שאת מבויישת מספיק כדי להבין שהנהיגה שלך שווה לתחת . אני מחזירה לך את טבעת הבוהן שלך , אבל אני אשמור את התוצאות של בדיקת הדם ההיא בתור מזכרת . גם כדאי שתדעי שלא אגיד לרשויות שגנבת את הלוויתן מהחצר האחורית והלכתי להתחיל חיים חדשים בתור לימון .
לכי תטביעי את עצמך, יוליה
ככה עושים את זה: (מישהו שלאחרונה דיברת איתו) היקר/ה, אני לא ממש יודע/ת איך לספר לך את זה, (1). אני חושב\ת שהבנתי את זה (2) (3), ו(4) (5). אני בטוח/ה שאת/ה (6) מספיק כדי להבין (7) אני מחזיר/ה לך את (8 ), אבל אני אשמור את (9) בתור מזכרת. גם כדאי שתדע/י ש(10) ו(11).
(12), שם
1) מה צבע החולצה שלך? כחול - אני מאוהב/ת בחתול שלך אדום - הרומן בינינו נגמר לבן - אני מצטרפ/ת למנזר שחור - מערכת היחסים בינינו נגמרה ירוק - הגרביים שלנו לא מתאימים אפור - את/ה לפרקון צהוב - אני מוכר/ת את עצמי עבור ממתקים ורוד - הנחיריים שלך מעליבים חום - המאפיה רוצה אותך בלי חולצה - קיפודים סגולים רוצים להרוס אותך אחר - אני לא אוהב/ת את הריסים שלך
2) מה חודש הלידה שלך? ינואר - בלילה ההוא בו חיטטת באף שלך פברואר - כשציטטתי את פורסט גאמפ מרץ - כשהגמד שלך נשך אותי אפריל - כשמעדתי על חמאת בוטנים מאי - כשהקאתי במגירת הגרביים שלך יוני - כשאת/ה שמת אזיקים עליי יולי - כשראיתי את הקוף הסגול אוגוסט - כשהפלקת לתחת שלי ספטמבר - שנה שעברה כשהשתנת במכנסיים אוקטובר - כשרחצנו בעירום באמבטיה נובמבר - כשהכלב שלך התחרמן על הרגל שלי דצמבר - כשסוף סוף החלפתי תחתונים
3) איזה אוכל את/ה מעדיפ/ה? טאקו - כשרחצנו בעירום באמבטיה עוף - במכונית שלך פסטה - מחוץ למשרד שלך המבורגר - מתחת לאוטובוס סלט - כשאכלת מנה חמה לזניה - בארון שלך קבב - עם אהוד אולמרט דג - בחליפת ליצן סנדוויצ'ים - בקונצרט של אלטון ג'ון פיצה - בבית משוגעים נקניקיות - מתחת לפנס רחוב אחר - עם ג'ורג' בוש וביבי נתניהו
4) מה צבע הגרביים שלך? צהוב - התעלמתי מ אדום - שמתי קצפת על שחור - התחלתי עם כחול - הרבצתי ל סגול - שפכתי סירופ על לבן - חרטתי את ראשי התיבות שלי על אפור - הורדתי את הבגדים של חום - נשכתי את כתום - סירסתי את ורוד - הורדתי את המכנסיים של יחף - ישבתי על אחר - דרסתי את
5) מה צבע התחתונים שלך? שחור - בן/בת הזוג שלי לבן - אבא שלי אפור - הכומר הקתולי חום - השוער של סגול - צלי הבשר המשומר שלי אדום - פיקות הבירכיים שלי כחול - דלי הבשר המומלח שלי צהוב - הילד הלא חוקי שלי בגאנה כתום - הדיסק שלי של Fall Out Boy ורוד - אוסף "הפוני הקטן" שלך אחר - הפיל שבפינה
6) מה את/ה מעדיפ/ה לראות בטלוויזיה? One Tree Hill - סנילי Heroes - שחטף מכת קור Lost - מסטול Simpsons - פחדני החדשות - מפוחד American Idol - מזוכיסטי Family Guy - פתוח Top Model - בינוני אחר - מבוייש
7) מצב הרוח שלך עכשיו? שמח/ה - כמה נורא את/ה עצוב/ה - כמה משעממ/ת את/ה משועממ/ת - שרק אנשי זבל מדליקים אותי כועס/ת - שהריח שלך גורם לי להקיא מדוכא/ת - שיש בנינו קשר משפחתי מתרגש/ת - שאני עשוי/ה להשתין במכנסיים לחוצ/ה - שהמזרח התיכון מתכננים את הנקמה שלהם בך מודאג/ת - שהמכונית שלך גרועה אפאתי/ת - שאת/ה צריכ/ה שינוי מין מטופש/ת - שאני אלרגי/ת לתנוכי האוזניים שלך מתרפק/ת - שסנטה לא קיים מבוייש/ת - שאין פתרון לזה שאת/ה ילד/ה טיפש/ה אחר - שהנהיגה שלך שווה לתחת
Cool מה צבע קירות חדר השינה שלך? לבן - טבעת הבוהן שלך צהוב - מכתבי האהבה שלך אליי אדום - התמונות מוגאס שחור - אבן המחמד שלך כחול - הכריות של הספה ירוק - המכונית שלך כתום - השיניים התותבות שלך חום - קוצץ שערות האף שלך אפור - תחתוני סנופי התואמים שלנו סגול - שמיכת היי פייב הישנה שלך ורוד - גזירי ציפורניי הרגליים אחר - תחתוני האנה מונטנה שלך
9) מה האות הראשונה של השם הפרטי שלך? א - הבתולין שלי ב/ג - התמונה שלך שמצוייר עליה שפם ד/ה - הכלב של השכנים שלך ו/ז - מיכל הדלק מהמכונית שלך ח/ט - האוזן השמאלית שלך י/כ - התוצאות של בדיקת הדם ההיא ל -העין מזכוכית שלך מ - ההיגיון הפשוט שלי נ/ס - אמא של ע/פ - אוסף הפרפרים שלך צ/ק - התיק הפלילי שלך ר –מכתב ההתאבדות שלך ש/ת - כרטיסי האשראי שלך
10) האות האחרונה בשם המשפחה שלך? א - אוהב/ת את התחת המתוק מתוק שלך ב/ג - תמיד אזכור את שיחות העידוד ד/ה - אף פעם לא אשכח את אותו לילה ו/ז – לא אגיד לרשויות שגנבת את הלוויתן מהחצר האחורית ח/ט – לעגתי לך מאחורי הגב כל הזמן י/כ - שונא/ת את הבישולים שלך ל - אמרתי בוידוי שלי היום על הציד הלא חוקי של איילים שאתה עושה מ - אמרתי לפסיכיאטר שלי לגבי הסימנים הכחולים נ/ס - תמיד רציתי לשבור את הרגליים שלך ע/פ - נגעל/ת כשאני חושב/ת על הרגליים שלך צ/ק - אנסה לשכוח ששברת לי את הלב ר - לא התקלחתי כבר חודש ש/ת – טוב לי יותר בלעדיך
11) מה את/ה מעדיפ/ה לשתות? יין - החברות שלנו נהרסה משקאות קלים - הלכתי להתחיל חיים חדשים בתור לימון סודה - ארדוף אותך אחרי שאעבור גלגול נשמות לאסקימוס חלב - בניין הדירות עולה באש מים - אני מגרד/ת בישבן שלי בזמן שאת/ה קורא/ת את זה סיידר - יש לי עניין מלא תשוקה בעכברים מיץ - הרסת את הנסיונות שלי למלחמת עולם שלישית מים מינרליים - כדאי שתבדוק/תבדקי את הפריחה המביכה ההיא שוקו - הפטיש שלך למלפפונים מוזר ויסקי - אני אוהב/ת את אופרה ווינפרי בירה - תודה על הקוקאין אחר - כדאי שתפסיק/י לחטט באף
12) לאיזו ארץ תעדיפ/י לנסוע לחופש? תאילנד - תחושות חמות ומדגדגות אוסטלריה - בהצלחה בשינוי מין ההוא צרפת - באהבה תמיד ספרד - עם דמעות צער סין - את/ה מחליא/ה אותי גרמניה - בבקשה אל תפגע/י בי יפן - לכ/י תחלוב/תחלבי פרה יוון - האוייב/ת הנצחי שלך מצרים - שק לי בתחת אנגליה - לכ/י תטביע/י את עצמך | |
|
| |
נונה3>דיסני דיסני מנהלת ראשית ! :]
מספר הודעות : 120 Join date : 06.10.09 Age : 28 מיקום : ישראל,ראשון לציון
| נושא: Re: משחק כייף [ = [ קרדיט לצווף D: ] Thu Oct 08, 2009 9:53 pm | |
| יול היקר/ה, [דיברתי איתך באייסיקיו לאחרונה] אני לא ממש יודע/ת איך לספר לך את זה, אני מצטרפ/ת למנזר. אני חושב\ת שהבנתי את זה כשהגמד שלך נשך אותי בבית משוגעים, וחרטתי את ראשי התיבות שלי על אוסף "הפוני הקטן" שלך. אני בטוח/ה שאת/ה מבוייש מספיק כדי להבין שהנהיגה שלך שווה לתחת. אני מחזיר/ה לך את תחתוני האנה מונטנה שלך, אבל אני אשמור את אמא של בתור מזכרת. גם כדאי שתדע/י שאף פעם לא אשכח את אותו לילה וכדאי שתבדוק/תבדקי את הפריחה המביכה ההיא.
לכי תטביעי את עצמך נוי .
חחחחחחחחחחחחחחחחח סורי יול רק הקשבתי להוראות D:D: הכול מאהבה D: | |
|
| |
| נושא: Re: משחק כייף [ = [ קרדיט לצווף D: ] Thu Oct 08, 2009 9:56 pm | |
| | |
|
| |
| נושא: Re: משחק כייף [ = [ קרדיט לצווף D: ] Thu Oct 08, 2009 10:03 pm | |
| חחח נכון אחרי שכתבתי את אז ככה עושים את זה ? אז יש מספר 1,2,3, ..... את צריכה לענות עליהם ואחרי זה לשים אותם במקומות הנכונים איפה שיש את המספרים לדוגמא :
נוי היקר/ה, אני לא ממש יודע/ת איך לספר לך את זה, (1)-אני לא ממש יודעת איך לספר לך את זה , [ ואחרי זה את התשובה בשאלה מספר 1 ] אני מצטרפת למנזר . כי צבע החולצה שלי הוא לבן .. אז אני כותבת את מה שכתוב במקום נכון [ -
1) מה צבע החולצה שלך? כחול - אני מאוהב/ת בחתול שלך אדום - הרומן בינינו נגמר לבן - אני מצטרפ/ת למנזר שחור - מערכת היחסים בינינו נגמרה ירוק - הגרביים שלנו לא מתאימים אפור - את/ה לפרקון צהוב - אני מוכר/ת את עצמי עבור ממתקים ורוד - הנחיריים שלך מעליבים חום - המאפיה רוצה אותך בלי חולצה - קיפודים סגולים רוצים להרוס אותך אחר - אני לא אוהב/ת את הריסים שלך | |
|
| |
חנצ'י עזיזה(: דיסני מנהלת ! :]
מספר הודעות : 104 Join date : 06.10.09 Age : 30 מיקום : ראשון לציון
| נושא: Re: משחק כייף [ = [ קרדיט לצווף D: ] Thu Oct 08, 2009 10:12 pm | |
| נוי היקרה, אני לא ממש יודע/ת איך לספר לך את זה, אני מאוהב/ת בחתול שלך. אני חושב\ת שהבנתי את זה בלילה ההוא בו חיטטת באף שלך כשאכלת מנה חמה, והרבצתי לשוער של . אני בטוח/ה שאת/ה מזוכיסטי מספיק כדי להבין שאת צריכה לעבור שינוי מין אני מחזיר/ה לך את תחתוני האנה מונטנה שלך, אבל אני אשמור את האוזן השמאלית שלך בתור מזכרת. גם כדאי שתדע/י שאף פעם לא אשכח את אותו לילה וארדוף אותך אחרי שאעבור גלגול נשמות לאסקימוס.
בהצלחה בשינוי מין ההוא, חנצ'י (: | |
|
| |
| נושא: Re: משחק כייף [ = [ קרדיט לצווף D: ] Thu Oct 08, 2009 10:15 pm | |
| שמחה שהבנת | |
|
| |
נונה3>דיסני דיסני מנהלת ראשית ! :]
מספר הודעות : 120 Join date : 06.10.09 Age : 28 מיקום : ישראל,ראשון לציון
| נושא: Re: משחק כייף [ = [ קרדיט לצווף D: ] Thu Oct 08, 2009 10:43 pm | |