liraz <3 bobo דיסני מתחיל :]
מספר הודעות : 8 Join date : 08.10.09
| נושא: למנהלת / מנהלות..חחח.. Thu Oct 08, 2009 11:08 pm | |
| היי (: אממ קודם כל- יש פה מנהלת או מנהלות?? >< טובטוב אז ככה, נכון שמגיבים?? אז צריך לפתוח חלון להגבה, אז אממ אני חושבת שכדאי לעשות שהחלון הגבות יהיה פתוח כבר.. אם הבנתם למה אני מתכוונת >< נמנמ זאת הצעה כי יהיה יותר קל ופשוט להגיב D: | |
|
נונה3>דיסני דיסני מנהלת ראשית ! :]
מספר הודעות : 120 Join date : 06.10.09 Age : 28 מיקום : ישראל,ראשון לציון
| נושא: Re: למנהלת / מנהלות..חחח.. Thu Oct 08, 2009 11:29 pm | |
| - liraz <3 bobo כתב:
- היי (:
אממ קודם כל- יש פה מנהלת או מנהלות?? >< טובטוב אז ככה, נכון שמגיבים?? אז צריך לפתוח חלון להגבה, אז אממ אני חושבת שכדאי לעשות שהחלון הגבות יהיה פתוח כבר.. אם הבנתם למה אני מתכוונת >< נמנמ זאת הצעה כי יהיה יותר קל ופשוט להגיב D: אני המנהלת הראשית ויש עוד שתי מנהלות חח כן אני יודעת על מה את מדברת קוראים לזה תגובה מהירה .. הבעיה זהה שאני לא יודעת איך עושים את זה עברתי תהגדרות מאתיים פעם והרוב באנגלית .. אני אבדוק שוב .. תעזרי לי לברר ?? | |
|
| נושא: Re: למנהלת / מנהלות..חחח.. Thu Oct 08, 2009 11:32 pm | |
| - נונה3>דיסני כתב:
- liraz <3 bobo כתב:
- היי (:
אממ קודם כל- יש פה מנהלת או מנהלות?? >< טובטוב אז ככה, נכון שמגיבים?? אז צריך לפתוח חלון להגבה, אז אממ אני חושבת שכדאי לעשות שהחלון הגבות יהיה פתוח כבר.. אם הבנתם למה אני מתכוונת >< נמנמ זאת הצעה כי יהיה יותר קל ופשוט להגיב D: אני המנהלת הראשית ויש עוד שתי מנהלות חח
כן אני יודעת על מה את מדברת קוראים לזה תגובה מהירה ..
הבעיה זהה שאני לא יודעת איך עושים את זה עברתי תהגדרות מאתיים פעם והרוב באנגלית .. אני אבדוק שוב .. תעזרי לי לברר ?? חחח אני יכולה לעזור לך D: היה לי גם פורום ועשיתי את זה שם XD אני ייכנס לשלי ויסביר לך פה איך לעשות D: | |
|
| נושא: Re: למנהלת / מנהלות..חחח.. Thu Oct 08, 2009 11:39 pm | |
| סבבבבבה :] ת=ו=ד=ה שוב D: | |
|
| נושא: Re: למנהלת / מנהלות..חחח.. Thu Oct 08, 2009 11:40 pm | |
| הא וד"א את יודעת איך עושים דרגות ??? | |
|
| נושא: Re: למנהלת / מנהלות..חחח.. Thu Oct 08, 2009 11:49 pm | |
| - נונה3>דיסני כתב:
- סבבבבבה :] ת=ו=ד=ה שוב D:
חח בבקשה 3> והנה סופסוף מצאתי XD כדי לעשות הגבה מהירה תיכנסי ככה: לוח ניהו ל ניהול כללי הגדרות אבל של ההודעות, ז'תומרת תלחצי על- "הגדרות" שמתחת ל- Messages and Emails ואז תרדי למטה בmessages עד שתראי- Allow Quick Reply ותעשי "כן" ואז שלח D: חח מקווה שהבנת XD | |
|
| נושא: Re: למנהלת / מנהלות..חחח.. Thu Oct 08, 2009 11:51 pm | |
| האהא הבנתי :]
ודרגות את יודעת ? | |
|